Rio Ferdinand a fost suspendat trei meciuri pentru un comentariu insultător postat pe Twitter

Rio Ferdinand a fost suspendat trei meciuri pentru un comentariu insultător postat pe Twitter
Foto: theguardian.com

Fundaşul echipei Queens Park Rangers Rio Ferdinand a fost suspendat trei meciuri şi amendat cu 25.000 de lire sterline (circa 31.600 de euro), pentru o insultă postată pe o reţea de socializare, a anunţat Federaţia Engleză de Fotbal (FA), citată de AFP.

Potrivit FA, „un comentariu postat pe contul său de Twitter, considerat injurios şi/sau indecent şi/sau insultător (…)”, agravat de caracterul sexist, a fost la originea sancţiunii dictate fostului fundaş al echipei Manchester United.

Ferdinand, 35 de ani, a insultat mama unui alt utilizator al reţelei, care postase următorul mesaj: „Poate QPR va transfera un bun fundaş central, are nevoie de unul”.

„Rio Ferdinand a fost suspendat trei meciuri, cu efect imediat, după ce FA a dovedit conduita sa nepotrivită”, a precizat federaţia.

Fotbalistul, al cărui cont de Twitter este urmărit de peste 5,9 milioane de utilizatori, trebuie totodată să participe, în termen de patru luni, la un program educativ, organizat de FA.

Tags:
Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas blocați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)