Rivalitate dusă la extrem: Suporterii din Arad și Timișoara s-au încăierat înaintea meciului favoriților (VIDEO)

Rivalitate dusă la extrem: Suporterii din Arad și Timișoara s-au încăierat înaintea meciului favoriților (VIDEO)
Foto:opiniatimisoarei.ro

Rivalitatea dintre timişoreni şi arădeni a fost dusă la extrem. Suporterii celor două echipe de fotbal, Poli şi UTA, au dus un adevărat război înaintea meciului direct. Suporterii alb – violeți au vrut să le dea o lecție arădenilor, în fața Casei Tineretului, dar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene și i-au dispersat.

Nici arădenii nu s-au lăsat mai prejos. Într-o parcare a unui supermarket din Timişoara, ultrașii "Bătrânei Doamne" au rupt rândurile pentru a se răfui cu rivalii de-o viaţă. 10 scandalagii au fost luați pe sus și duși la poliţie.

Războiul a început imediat ce arădenii au coborât din tren. Câteva scandări jignitoare la adresa rivalilor au fost suficiente pentru a inflama spiritele. În drum spre stadion, un grup de aproximativ 300 de suporteri ai Politehnicii Timişoara a aşteptat coloana susţinătorilor arădeni. Jandarmii i-au izolat pe timişoreni şi le-au cerut să meargă spre stadion, însă s-a lăsat cu scandal.

Ulterior, forţele de ordine au avut de lucru şi lângă stadionul din Timişoara, unde un grup de arădeni s-a îndreptat spre fanii timişoreni şi au vrut să se ia la bătaie. Jandarmii au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene pentru a-i dispersa. Zece suporteri au ajuns în dubele jandarmeriei şi apoi la poliţie, unde au fost sancționați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Nebunia s-a mutat apoi in tribunele stadionului Dan Păltinișanu. Aproximativ o mie de suporteri ai UTA Bătrâna Doamnă au venit, duminică după-amiază, la Timişoara, pentru a participa la meciul echipei lor favorite cu ASU Politehnica Timişoara, din Liga a II-a.

Rivalitate dusă la extrem: Suporterii din Arad și Timișoara s-au încăierat înaintea meciului favoriților

#DIRECT_ONE_185zai#