Roberto Mancini și-a prelungit contractul cu Manchester City: Va mai fi managerul echipei cel puțin până în 2017

Roberto Mancini și-a prelungit contractul cu Manchester City: Va mai fi managerul echipei cel puțin până în 2017
Foto: ilovemanutd.net

Roberto Mancini, managerul echipei de fotbal Manchester City, a fost de acord cu termenii unui nou acord, prin care va mai rămâne în această funcție timp de 5 ani.

„Clubul Manchester City are plăcerea astăzi de a vă anunța că s-a căzut de acord asupra unui nou contract cu managerul Roberto Mancini,” s-a relatat într-un comunicat emis luni de club, citat de NDTV. „Acordul, care este valabil până în vara lui 2017, vine în urma celui mai de succes sezon al clubului după mai bine de patru decenii, care s-a încheiat în cele mai spectaculoase circumstanțe posibile în victoria senzațională a echipei cu 3-2 în fața Queens Park Rangers în mai al acestui an,” se mai precizează în acesta.

În urma victoriei mai sus menționate, City a devenit campioana Angliei pentru prima dată în 44 de ani, titlul fiind deținut anterior de gruparea rivală din același oraș, Manchester United.

Roberto Mancini l-a înlocuit pe Mark Huges, care acum se află la Queens Park Rangers, după ce acesta din urmă a fost concediat în decembrie 2009.

Mancini s-a declarat încântat să dea ce e mai bun din el pentru încă cinci ani în poziția de manager la Manchester City.

Ultima oră
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)