România a ratat dramatic calificarea la Europeanul sub 19 ani: Gestul incredibil care a contat imens la pierderea meciului (VIDEO)

România a ratat dramatic calificarea la Europeanul sub 19 ani: Gestul incredibil care a contat imens la pierderea meciului (VIDEO)
Foto: GSP

Naţionala de fotbal sub 19 ani a ratat într-un mod dramatic calificarea la Campionatul Europeandupă ce a încasat două goluri pe finalul meciului, în minutele 84 şi 90+2.

Începutul dezastru a pornit tocmai de la un moment care trebuia să cimenteze calificarea naţionalei. Olimpiu Moruţan a deschis scorul în minutul 77, dar într-un gest absolut de neexplicat şi-a scos tricoul în timp ce sărbătorea în ciuda faptului că mai avea un cartonaş galben şi a fost eliminat.

Profitând de omul în plus, ucrainienii au forţat în atac şi au marcat de două ori, în minutul 84 după o gafă a lui Andrei Vlad, şi în prelungiri prin Bondar care a fost găsit în mijlocul careului, a pus latul și a înscris cu un șut la colțul lung.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple