România – Islanda, fără spectatori. CNSU cere înăsprirea măsurilor anti-COVID-19

România - Islanda, fără spectatori. CNSU cere înăsprirea măsurilor anti-COVID-19
Alex Mitriță, celebrare după golul din meciul România - Armenia 1-0, octombrie 2021 / Foto: FRF.ro

Guvernul României ar urma să interzică accesul spectatorilor pe stadioane, din nou, pe fondul valului 4 de COVID. Astăzi, CNSU a anunțat noul pachet de restricții, care ar urma să intre în vigoare începând de luni.

Astfel, din 25 octombrie, toate competițiile sportive ar urma să se desfășoare cu tribunele goale, inclusiv partida României cu Islanda, din 11 noiembrie.

Între timp, Mirel Rădoi a anunțat lotul preliminar pentru dubla cu Islanda și Liechtenstein. După campania de calificare, locul i-ar putea fi luat de Victor Pițurcă.

Cum se vor stabili meciurile din barajul pentru CM 22

Dacă România va bate Islanda și Liechtenstein, va acumula 19 puncte și astfel, va merge la barajul pentru CM 2022.

La baraj vor fi 10 formații de pe locurile secunde, din preliminarii, plus cele mai bune două câștigătoare de grupă din Nations League. Cele 12 națiuni vor fi împărțite în două urne. Una dintre va conține capii de serie, cealaltă outsiderii. Pentru a fi cap de serie, România va trebui să acumuleze cât mai multe puncte în ultimele două partide.

Șansele de calificare la barajul pentru CM au crescut semnificativ pentru „tricolori”, după victoria în fața Armeniei.

Cu două etape înainte de finalul campaniei de calificare, Germania este lider, cu 21 de puncte din 24 posibile, urmată de România, cu 13 și Macedonia de Nord, respectiv Armenia, cu câte 12 puncte. Islanda este pe 5, cu 8 puncte.

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident