"România nu avea nevoie de un antrenor străin". Ladislau Boloni, despre actuala echipă națională: "Eu nu simt suficientă valoare la Nicușor Stanciu"

"România nu avea nevoie de un antrenor străin". Ladislau Boloni, despre actuala echipă națională: "Eu nu simt suficientă valoare la Nicușor Stanciu"

Fostul antrenor al națioanelei României, Ladislau Boloni, a vorbit într-un interviu despre situația actuală de la lotul național și ce îi lipsește echipei pentru a obține rezultate dorite de iubitorii fotbalului.

Ladislau Boloni a afirmat în inteviul acordat pentru GSP că deși nu îl condamnă pe actualul selecționer, Christoph Daum, pentru rezultate, nu cosideră că România ar fi avut nevoie de un antrenor străin.

"Ar fi incorect să-l condamnăm pe Daum. Nu are nicio vină. Nu știu cât de valoros e ca antrenor, dar sută la sută nu e omul potrivit la locul potrivit. România nu avea nevoie de un antrenor străin" a precizat Boloni.

Fostul selecționer a vorbit, de asemenea, și despre jucătorul considerat exponențial pentru această generație, Nicușor Stanciu, și despre transferul său la Anderlech, afimând că se îndoiește de valoarea acestuia și el ca și antrenor nu l-ar fi achiziționat.

"Și Anderlecht are dreptul să se păcălească. Foarte bine, fiecare cu prețul lui, bravo Steaua, bravo manager, băiatul n-are nicio vină că s-au plătit acești bani, Anderlecht să se descurce acum cu el. E un tânăr pe care nu l-aș fi luat dacă eram antrenor acolo. Eu nu simt suficientă valoare la acest jucător" a declarat Ladislau Boloni.

Urmăriți B1TV.ro și pe