Ronnie O’Sullivan, nemulțumit de jocul cu Ryan Day, se gândește să renunțe la snooker

Ronnie O'Sullivan, nemulțumit de jocul cu Ryan Day, se gândește să renunțe la snooker
Foto: telegraph.co.uk

Jucătorul britanic de snooker Ronnie O’Sullivan este foarte aproape de retragere. După înfrângerea din primul tur de la Open-ul Chinei, „Racheta” se gândește serios să renunțe la jocul la care se pricepe cel mai bine și pe care îl stăpânește încă de la vârsta de 10 ani, notează BBC.

Ronnie O’Sullivan a pierdut în fața lui Ryan Day, numărul 23, cu scorul de 5-2. Ryan Day urmează să-l întâlnească mai departe pe Stephen Lee.

„Nu am spus că mă retrag, dar nu știi niciodată, viitorul nu prea e bun”, a declarat O’Sullivan.

Jucătorul care a căzut pe locul 10 în clasamentul internațional și-a cerut scuze fanilor săi după meciul pierdut.

„Sunt dezamăgit de mine. Știu că am un suport incredibil din partea fanilor chinezi, dar eu i-am dezamăgit. Nu știu ce se întâmplă, este foarte frustrant și cu siguranță nu este deloc plăcut pentru mine. Nu știu cât de mult mai suport să joc în halul ăsta”, a spus Ronnie, citat de BBC.

Adversarul său, Day a declarat că în partida cu triplul campion mondial a avut noroc „Mă bucur că am câștigat dar nu a fost tocmai un meci bun și chiar am fost norocos de câteva ori”.

Ronnie O’Sullivan este de trei ori campion mondial (2001, 2004, 2008), de patru ori câștigător al Campionatului Britanic și este considerat unul din cei mai buni jucători care au existat în snooker.

S-a făcut remarcat în lumea snooker-ului la vârsta de 10 când a făcut un brake de 117 puncte, iar după cinci ani a reușit brake-ul maxim de 147 de puncte. La 16 ani, Ronnie O’Sullivan era deja jucător profesional.

Ronnie O’Sullivan – Ryan Day – Openul chinezesc