Salomon Kalou preferă fotbalul sexului: Este 90 de minute de plăcere pură

Salomon Kalou preferă fotbalul sexului: Este 90 de minute de plăcere pură

Jucătorul echipei Chelsea Londra, Salomon Kalou, a declarat că fotbalul reprezintă 90 de minute de plăcere pură, ceea ce nu se poate spune întotdeauna şi despre sex, informează cotidianul The Sun.

„Sunt un băiat cuminte, nu fac sex în ziua dinaintea unui meci. Dacă ar fi să aleg ce este mai bun, fotbalul sau sexul, aş spune că fotbalul. Este 90 de minute de plăcere pură şi nu pot spune mereu acest lucru şi despre sex. Însă depinde de program şi de scor”, a spus fotbalistul, în vârstă de 26 de ani.

Kalou, care a participat la o şedinţă foto nud în scopuri caritabile, pentru a susţine o fundaţie ce ajută bărbaţii să conştientizeze problema cancerului, a afirmat că nu s-a simţit jenat în acea ipostază.

„Dacă îmi este ruşine când sunt gol? Depinde de cine este în faţa mea. Dar am petrecut două ore într-un studio, total dezbrăcat în faţa mai multor persoane pe care nu le-am mai întâlnit niciodată şi nu m-am ruşinat. Şedinţa foto a fost amuzantă, cu siguranţă unele femei mă vor vedea diferit acum. Cred că m-au văzut gol mai mulţi bărbaţi decât femei. Nu m-am aflat niciodată dezbrăcat într-un vestiar cu 10 femei care se schimbă şi fac duş în acelaşi timp cu mine”, a explicat fotbalistul.

Kalou a spus că şi-a dorit dintotdeauna să fie fotbalist.

„Fac parte din ceva la ce aspiră milioane de oameni. Călătoresc în lume, joc pe stadioane pline de spectatori şi salariul este de asemenea bun. Îmi apreciez cu adevărat viaţa, mai ales când mă gândesc la perioadele dificile prin care am trecut ca să ajung aici. Asta mă ajută să rămân modest”, aspus fotbalistul.

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL