Santiago Cazorla va părăsi echipa Malaga în favoarea englezilor de la Arsenal Londra

Santiago Cazorla va părăsi echipa Malaga în favoarea englezilor de la Arsenal Londra
Foto: goal.com

Fotbalistul spaniol Santiago Cazorla a anunțat că va părăsi gruparea Malaga pentru a se alătura englezilor de la Arsenal Londra, potrivit AFP.

Pot să spun că sunt jucătorul echipei Arsenal„, a spus fotbalistul în vârstă de 27 de ani. Cazorla a mai jucat în cariera sa la echipe precum Oviedo, Huelva și Villareal. Spaniolul a adunat 47 de selecții pentru naționala țării sale, câștigând Campionatele Europene din 2008 si 2012.

Cazorla este al treilea jucător transferat de Arsenal, după germanul Lukas Podolski şi francezul Olivier Giroud.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului