Scandal sexual în fotbalul spaniol: Șase persoane au fost arestate după ce au difuzat o filmare explicită cu fostul antrenor al echipei Malaga

Scandal sexual în fotbalul spaniol: Șase persoane au fost arestate după ce au difuzat o filmare explicită cu fostul antrenor al echipei Malaga

Poliția spaniolă a dispus arestarea a șase persoane care sunt acuzate de distribuirea unui filmuleț cu conținut sexual explicit care îl avea în prim-plan pe antrenorul de atunci al formației de liga a doua Malaga, Victor Sanchez del Amo.

INCENDIAR!LOREDANA GROZA A ÎNTRECUT ORICELIMITĂ! TOȚI AU ÎNLEMNIT CÂND S-AU UITAT LASÂNII NĂRĂVAȘI! (GALERIE FOTO)

Acesta avea să fie demis în urma izbucnirii acestui scandal. Malaga a anunţat pe 11 ianuarie, că l-a concediat pe Sanchez del Amo „din motive disciplinare”, adăugând că nu a putut ajunge la un acord cu tehnicianul pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Clubul din Segunda Division a considerat că a fost grav afectat de acest incident.

PROFEȚII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNȚAT MĂCELUL! VINE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, FRAȚILOR

Unul dintre cei şase arestaţi a postat pe Twitter acest video, iar ceilalţi cinci l-au difuzat pe WhatsApp, a stabilit ancheta Grupului pentru Delincvenţa Cibernetică al Comisariatului Provincial din Malaga.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET

Malaga, care a jucat sferturile de finală ale Ligii Campionilor în 2013, este acum pe locul 17 în eşalonul secund după 26 de etape, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei a 19-a, prima retrogradabilă.

Tags: