Scene incredibile în proba olimpică de 50km marș: Un atlet a leșinat în timpul cursei, dar a decis să continue după ce și-a revenit (VIDEO+FOTO)

Scene incredibile în proba olimpică de 50km marș: Un atlet a leșinat în timpul cursei, dar a decis să continue după ce și-a revenit (VIDEO+FOTO)
Foto: Twitter

Atletul francez Yohann Diniz, deținătorul recordului mondial la 50 de kilometri marș, a trăit un coșmar vineri în timpul concursului olimpic.

Fiind la conducerea cursei cu 2 minute avans față de cel mai apropiat adversar, a trebuit să se oprească din cauza unor probleme gastrice și a fost ajuns de alt competitor când a revenit.

Dar durerile nu s-au oprit și a început să fie depășit de alți atleți, iar la un moment a leșinat direct pe traseu, scrie lalibre.be.

După ce a leșinat în timpul cursei, s-a scapat pe el, însă nu a vrut să renunțe la cursă.

Foto: sport.ro

Scena incredibile în proba olimpică de 50km marș: Un atlet a leșinat în timpul cursei, dar a decis să continue după ce și-a revenit

În ciuda acestor imagini șocante, atletul s-a ridicat și a decis să continue, în ciuda riscului pentru sănătatea sa.

întrebați de un post de televiziune francez, unul dintre antrenorii delegației Franței au clarificat că doctorii sunt prezenți pe tot traseul competiției pentru a interveni în cazul în care este necesar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:08 - Germania, Danemarca și Olanda vor trimite Ucrainei peste 100 de tancuri Leopard 1. Tancurile Leopard 2, gata de utilizare la finalul lunii martie
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”