Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize

Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
Foto: Facebook @ Sepsi Sfântu Gheorge

Sepsi Sfântu Gheorghe a părăsit și ea Conference League, joi seară, după două remize cu Spartak Trnava, care a eliminat-o în urma loviturilor de departajare. Dacă turul din Slovacia se terminase 0-0, în manșa disputată în România a fost 1-1 după 120 de minute.

Anterior, o altă echipă românescă fusese eliminată din competiție, FCSB, care la rândul său a fost învinsă la loviturile de departajare, de Șahtior Karagandy, deși vicecampioana României ieșise învingătoare din turul de la București.

Sepsi Sfântu Gheorghe, eliminată la penalty-uri din Conference League de Spartak Trnava

Sepsi Sfântu Gheorghe era la prima prezență în competițiile europene și pornea aparent cu a doua șansă în confruntarea cu Spartak Trnava, dar chiar și așa slovacii nu s-au arătat cu nimic superiori.

În returul din România, Sepsi OSK a fost cea care a deschis scorul, în minutul 29, prin Fofana, însă Spartak Trnava avea să egaleze în minutul 67, prin reușita lui Boateng, iar scorul a rămas neschimbat până la finalul celor 120 de minute.

În a doua repriză a celor 30 de minute suplimentare ambele echipe și-au văzut câte un jucător eliminat – Gric de la Spartak Trnava, respectiv Fofana de la Sepsi OSK, ambii după ce au primit al doilea galben.