Silvio Berlusconi, întrebat despre un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo la Monza. Răspunsul tranșant al italianului: „Norocul lui…”

Silvio Berlusconi, întrebat despre un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo la Monza. Răspunsul tranșant al italianului: „Norocul lui...”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Ian Hodgson

Speculațiile despre viitorul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford au căpătat un nou aplomb odată cu umilința de sâmbătă, când Manchester United a fost învinsă cu un istoric 4-0 pe terenul lui Brentford, a doua înfrângere consecutivă pentru „diavoli” din tot atâtea posibile.

Ce a spus Silvio Berlusconi, întrebat despre un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo la Monza

Superstarul lusitan intenționează să plece de la Manchester United în această vară, context în care președintele de la Monza, celebrul Silvio Berlusconi, a fost întrebat despre interesul clubului italian pentru Ronaldo, potrivit presei din Italia.

„Cristiano Ronaldo pleacă de la United? Norocul lui. Nu ne-am gândit deloc (la transferul lui Ronaldo, n.r.), acești jucători mari nu vin la o nou-promovată”, a răspuns Silvio Berlusconi.

Promovată în premieră în Serie A la finalul sezonului trecut, AC Monza a debutat cu stângul în noua stagiune, fiind învinsă cu 2-1 de Torino.

Manchester United are un start dezastruos de sezon și n-a reușit să câștige niciun punct în primele două etape de Premier League. „Diavolii” au fost învinși cu 2-1 acasă de Brighton, iar sâmbătă au cedat și pe terenul lui Brentford, care i-a aplicat un usturător 4-0.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală