Simona Halep a anunțat încheierea colaborării cu Darren Cahill. Mesajul emoționant al fostului lider mondial

Simona Halep a anunțat încheierea colaborării cu Darren Cahill. Mesajul emoționant al fostului lider mondial

Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill. Aceasta este cea de-a doua colaborare pe care o încheie fostul lider mondial și celebrul antrenor de tenis. Prima dată, colaborarea s-a încheiat la solicitarea lui Cahill, în 2018, care a vrut să petreacă mai mult timp alături de familie.

„După șase ani de zile în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că este momentul să încheiem colaborarea. 

D, mulțumesc pentru tot, pentru faptul că m-ai făcut o jucătoare de tenis și un om mai bun”, a notat Halep.

Darren Cahill, cel mai important om din spatele succesului Simonei Halep

În 2018, Cahill a vrut să întrerupă colaborarea, pentru a reveni în Australia.

„După o lungă perioadă de gândire şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri, departe de familie, am decis să iau o pauză de 12 luni de la antrenorat pentru a fi acasă şi a fi alături de copii în etape importante ale vieţii lor, în ultimul an de liceu, pregătire pentru sport şi facultate, care consumă mult timp”, a explicat Cahill, în urmă cu trei ani de zile.

Darren Cahill a fost fără îndoială omul cel mai important din spatele succesului Simonei Halep. Puţini ştiu că australianul a refuzat în 2009 oportunitatea de a-l antrena pe Federer. Australianul a influențat foarte mult modul de gândire al Simonei, care în ultimii ani a demonstrat că este mai puternică din punct de vedere psihic.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare