Simona Halep, aleasă jucătoarea lunii august în circuitul WTA. Ce tenismene mai erau nominalizate

Simona Halep, aleasă jucătoarea lunii august în circuitul WTA. Ce tenismene mai erau nominalizate

Tenismena Simona Halep, locul 2 mondial, a fost aleastă jucătoarea lunii august în circuitul WTA, în urma voturilor de pe site-ul forului.

Simona Halep, jucătoarea lunii august în circuitul WTA

În aceeași categorie, mai erau nominalizate Fiona Ferro, care a triumfat la Palermo, şi Victoria Azarenka, învingătoare la Western & Southern Open.

Simona Halep a mai fost aleasă și jucătoarea lunii februarie, în acest an.

Simona Halep nu participă la US Open

Numărul 2 WTA absentează de la Grand Slem-ul american.

Simona Halep a anunţat, pe Twitter, că nu a făcut deplasarea peste Ocean din cauza numărului ridcat de cazuri de COVID-19 din Statele Unite.

Românca a precizat că pune sănătatea pe primul loc, motiv pentru care a evitat să meargă la Grand Slem-ul care a debutat pe 31 august:

„După ce am analizat toți factorii și, luând în considerare circumstanțele excepționale cu care ne confruntăm, am decis să nu merg la New York pentru US Open. Am spus întotdeauna că voi pune sănătatea pe primul loc, așa că prefer să rămân să mă antrenez în Europa. Știu că WTA și Federația Americană au depus mult efort pentru a organiza turneul în deplină siguranță și doresc tuturor participanților mult succes”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Presa americană a reacționat la decizia jucătoarei de tenis din Constanța.

New York Times a titrat „Simona Halep out, US Open fără jucătoarele de top”, iar jurnaliștii americani subliniază că „va fi cea mai slabă ediției din istorie din punct de vedere al jucătoarelor din Top 10 WTA”.

Și alte sportive absentează de la turneu: Ashleigh Barty (1 WTA), Elina Svitolina (5 WTA), Bianca Andreescu (6 WTA), Kiki Bertens (7 WTA) și Belinda Bencic (8 WTA).

Simona Halep are cea mai scumpă mașină electrică din lume

Jucătoarea de tenis de 28 de ani și-a cumpărat unPorsche Taycan, o mașină electrică de peste 150.000 de euro.

Bolidul este 100% electric, are o autonomie care variază între 327 și 463 de kilometric și atinge 100 km/h în patru secunde. Porsche Taycan Turbo Satinge 100 km/h chiar în 2.8 secunde și atinge o viteză maximă de 416 km/h.

Cel mai scump model dePorsche Taycanpoate ajunge până la 190.000 de euro.

Tags: