Simona Halep, criticată dur de un medic: Zika nu este adevăratul motiv pentru care nu merge la Olimpiadă

Simona Halep, criticată dur de un medic: Zika nu este adevăratul motiv pentru care nu merge la Olimpiadă

Anunțul Simonei Halep, conform căruia nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de frica virusului Zika, nu a rămas fără reacții. Un răspuns legat de această decizie vine chiar de la directoarea Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop. Reputatul medic sugerează că virusul Zika nu este adevăratul motiv al retragerii.

Monica Pop este de părere că teama de virusul Zika nu este un motiv întemeiat pentru ca Simona Halep să nu participe la Jocurile Olimpice. "De ce crede cineva că toți sunt naivi? Virusul Zika e un motiv de a nu merge la Olimpiadă?! Ceilalți sportivi merg, nu?! Nu e clar motivul adevărat?! Orgolii prost înțelese! Nu e OK pentru România! Ca să nu mai vorbim că o medalie olimpică e ceva măreț pentru orice sportiv și pentru țară! Desigur, dacă există capacitatea fizică și sufletească de a se ajunge la așa o performanță!", a declarat Monica Pop, pentru ziarulring.ro, citează știripesurse.ro.

Simona Halep a declarat că nu va participa la Jocurile Olimpice pentru a-și proteja cariera și sănătatea în fața unei posibile infectări cu virusul Zika.