Simona Halep, după calificarea în semifinalele US Open: Nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt

Simona Halep, după calificarea în semifinalele US Open: Nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt

Simona Halep a declarat miercuri după calificarea în semifinalele US Open, că tăria sa vine din interior, întrebată fiind de presa internaţională de unde are atâta putere, ţinând cont de loviturile imparabile din meciul cu Victoria Azarenka.

„Cred că îmi vine mai multă putere din interiorul meu în timpul jocului. Nu sunt foarte puternică fizic. După cum vedeţi, nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Aşa ca fac tot ce pot. Alerg după fiecare minge şi asta cred că mă face să fiu mai puternică în acest moment”, a spus sportiva, citată de Mediafax.

Intrebată cum a dobândit acea putere, Halep a răspuns:

„Vine în mod natural, dinlăuntrul meu. Nu am muncit eu s-o dobândesc. Poate parinţii mei mi-au dat-o. E aşa, dobandită natural.”

„Mă simt tare când intru pe teren. Când am venit la acest turneu – după două rezultate bune – am simţit că am destulă putere să caştig meciuri aici. Am simţit că am şansa mea la acest turneu şi nu pot să accept să pierd. Cum a fost cu Lisicki: a fost un meci extraordinar, iar în al doilea set, când era 5-5, mi-am spus «nu pot sa pierd». Aşa că am luptat şi mi-a venit această putere. Adică am început doar să mă calmez şi să mă gândesc că pot câştiga fiecare minge”, a adăugat jucătoarea de tenis.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni, joi, pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26, care a eliminat-o în sferturi pe Petra Kvitova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Tags: