Simona Halep i-a surprins pe toţi: s-a răzgândit! Nr. 9 WTA a luat decizia, se va întâmpla în decembrie

Simona Halep i-a surprins pe toţi: s-a răzgândit! Nr. 9 WTA a luat decizia, se va întâmpla în decembrie
Captură Video: Tennis Channel / YouTube

Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) a luat o decizie surprinzătoare pentru cei din jurul său. Chiar dacă spusese că nu va mai participa la niciun turneu în 2022, jucătoarea noastră va merge totuşi la o competiţie demonstrativă din Africa de Sud, programată în perioada 3-4 decembrie, la Johannesburg.

Fostul lider mondial pare că este hotărâtă să ia parte la competiția organizată în scopuri caritabile, care luptă împotriva violenței bazate împotriva femeilor.

De ce merge Halep la Johannesburg

Simona Halep a terminat doar cu 11 înfrângeri în acest an, reușind să își egaleze performanța din 2018, atunci când a și câștigat competiția de la Roland Garros.

În anul 2022, Simona Halep a avut 39 de victorii și 11 eșecuri. Până acum, doar Iga Swiatek, Ons Jabeur și Beatriz Haddad Maia au înregistrat mai multe victorii decât românca.

Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt. Este o onoare să încurajez oamenii să facă acest lucru prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep, ciată de Spotmedia.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe