Simona Halep, mesaj emoționant în ziua nunții cu Toni Iuruc. Ce a scris sportiv înainte de cununia civilă

Simona Halep, mesaj emoționant în ziua nunții cu Toni Iuruc. Ce a scris sportiv înainte de cununia civilă
Foto: Instagram / Simona Halep

Simona Halep a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, înainte de căsătoria cu Toni Iuruc. Miercuri, sportiva are cununia civilă, la Constanța. Petrecerea va avea loc apoi într-un club de fițe din Mamaia, iar invitații prezenți la nuntă trebuie să respecte o condiție drastică, impusă de sportivă.

Înainte de cununia civilă cu Toni Iuruc, Simona Halep a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Sportiva în vârstă de 29 de ani a transmis un text motivațional pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat.

Simona Halep, mesaj în ziua nunții cu Toni Iuruc

„Dă șansa fiecărei zilei să fie cea mai frumoasă din viața ta”, a scris Simona Halep pe Instagram, fiind un mesaj inspirațional al lui Mark Twain.

”Vă doresc tuturor o zi frumoasă”, a mai adăugat sportiva la fotografia cu mesajul inspirațional, distribuit de Simona Halep chiar în ziua cununiei civile.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Petrecerea și cununia civilă vor avea loc la Constanța

Miercuri, 15 septembrie 2021, Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, și Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani se vor cununa civil la Constanța, la ora 16:00.

Apoi, petrecerea de nuntă va avea loc la Clubul Fratelli din Mamaia. Regulile pentru accesul invitaților sunt unele foarte stricte, având în vedere că Simona și-a dorit să păstreze discreția maximă la acest eveniment.

Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vadă pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai. De departe va fi cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța. Veți vedea”, a dezvăluit un apropiat al familiei Halep, pentru prosport.ro.

Pe lista sunt 300 de invitați, iar tutror le-a cerut să vină telefoane mobile și mai ales să nu înregistreze imagini de la eveniment. Mai mult decât atât, sportiva le-a solicitat petrecăreților să nu îi aducă cadouri și nici bani.

Printre cei 300 de invitați, se numără și președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a fpst invitat de dubla campioană să îi fie alături în cea mai importantă zi din viață. Totodată, la petrecere urmează să meargă și Ilie Năstase, care a anunțat deja inclusiv cum se va îmbrăca.

Simona Halep își va schimba numele după cununie

Imediat după cununia civilă, sportiva în vârstă de 29 de ani își va schimba numele. Deși întreaga lume a cunoscut-o drept Simona Halep pe campioana româncă, în curând sportiva se va numi Halep – Iuruc.

Simona a decis să preia și numele soțului după cununia civilă, astfel că ar urma să aibă două nume în buletin.