Simona Halep se mărită! Cum a fost văzută, în viaţa privată, numărul 3 WTA (FOTO)

foto: Hepta.ro / DPA Images / DAVE HUNT

Simona Halep are o relaţie de durată cu Toni Iuruc, iar, acum, numărul 3 WTA se pregăteşte să se mărite! Conform unor surse apropiate cuplului, jucătoarea de tenis a fost cerută în căsătorie şi a spus „DA”.

Iubitul ei i-a oferit şi un inel de logodnă, cu care sportiva s-a afişat în cercul de prieteni, dar şi în fotografiile personale. Sursa foto: gsp.ro.

Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep?

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep în urmă cu câteva luni.

Halep revine pe teren la Bad Homburg

Nr. 3 WTA a anunțat că va merge la Bad Homburg Open, un turneu pe iarbă de categorie 250, care va avea loc în Germania. Competiția se va desfășura în 20 și 26 iunie, iar la start vor lua parte nume ca Petra Kvitova sau Angelique Kerber. Revenirea pe teren a Simonei Halep s-a produs într-un moment care îi permite sportivei să participe la Wimbledon într-o formă bună.

Al treilea Grand Slam al anului este programat între 28 iunie și 10 iulie, iar Simona Halep va juca din postura de campioană en-titre. Jucătoarea din România a cucerit trofeul în 2019, iar anul trecut competiția nu s-a disputat, din cauza pandemiei de COVID-19.

Tags: