Situație fără precedent la nunta Simonei Halep. Cine a încercat să intre în restaurantul unde s-a ținut petrecerea

Situație fără precedent la nunta Simonei Halep. Cine a încercat să intre în restaurantul unde s-a ținut petrecerea
Simona Halep și Toni Iuruc, după cununia civilă / Foto: Instagram / Simona Halep

Situație fără precedent la nunta Simonei Halep. În timp ce invitații se distrau, după cununia civilă, cineva a încercat să intre în restaurantul unde s-a ținut petrecerea.

Îmbrăcată într-o pereche de blugi și un hanorac, persoana respectivă a vrut să ia parte la distracție. Însă, bodyguarzii au oprit-o, potrivit spynews.ro.

În jurul orei 23:00, la nunta Simonei Halep s-a ivit o situație neobișnuită. Se pare că pe lângă invitații prezenți deja, o altă persoană a vrut să între la eveniment. O femeie a încercat să pătrundă în restaurantul în care s-a ținut petrecerea, dar nu a reușit să intre în local.

Ar fi vorba despre o fană înfocată de-a tenismenei, care și-ar fi dorit cu ardoare să-i fie alături în cea mai importantă zi.

Simona Halep, nuntă cu 300 de invitați la malul mării

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, 15 septembrie într-o ceremonie plină de fast, la malul Mării Negre.

Cel care i-a cununat civil a fost chiar primarul orașului Constanța, Vergil Ghițac.

Cununia a avut loc la malul mării, iar petrecerea la care au participat 300 de invitați s-a ținut într-un club de fițe din Mamaia.

Printre invitați, s-au numărat nume mari precum Ilie Năstase, Ion Țiriac, Gică Hagi și Gică Popescu. Dan Bittman, Loredana Groza sau formația machedonească Pindu sunt printre cei care au întreținut atmosfera la petrecere, iar invitat special la eveniment a fost Ștefan Hrușcă.

Luna de miere pentru Simona Halep și Toni Iuruc

Luna de miere pentru cei doi căsătoriți ar urma să fie una extrem de scurtă, de doa rcâteva săptămâni. În trei săptămâni, Halep urmează să ia parte la turneul de la Indian Wells, iar apoi la Kremlin Cup (Moscova) dar și la Transilvanya Open, la Cluj.