ȘOC în lumea SPORTULUI! A fost SUSPENDAT PE VIAȚĂ pentru dopaj! Incredibil, despre CINE este vorba

ȘOC în lumea SPORTULUI! A fost SUSPENDAT PE  VIAȚĂ pentru dopaj! Incredibil, despre CINE este vorba
Foto: Adevarul

Dublul campion olimpic la Soci în probele de bob patru persoane și bob două persoane, rusul Alexei Voevoda a fost suspendat pe viață pentru dopaj, de Comitetului Olimpic Internațional (CIO).

În noiembrie, și coechipierul lui Voevoda, Alexander Zubkov, a fost suspendat pe viață, Rusia pierzând două medalii de aur, potrivit Hotnews.

Până în prezent, au fost suspendați pe viață de CIO 32 de sportivi ruși participanți la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, din 2014, dintre aceștia șase obținând medalii de aur, șapte fiind medaliați cu argint și unul cu bronz.

Rusia a fost suspendată de la Jocurile Olimpice din 2018, de la Pyeongchang, din cauza dopajului centralizat, susținut de stat, pentru JO de la Soci.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu