Sorin Cârțu a plecat de la Steaua. Olăroiu revine în Ghencea pentru două săptămâni

Sorin Cârțu a plecat de la Steaua. Olăroiu revine în Ghencea pentru două săptămâni
Foto: gsp.ro

Sorin Cârțu și-a dat demisia din postul de antrenor principal al Stelei, ca urmare a eșecului cu Rapid 0-1 pe teren propriu, în Liga 1. Într-o mișcare neașteptată patronul echipei din Ghencea l-a convins pe Cosmin Olăroiu să preia frâiele echipei pentru două săptămâni.

Pentru ultimele trei etape în care Steaua joacă cu Gaz Metan, FCM târgu Mureș și CFR Cluj dar și pentru  meciurile din Cupa României Olăroiu va sta pe banca principal a echipei roș-albastre.

„Am vorbit cu Olaroiu, e acum lângă mine. Caramarin va fi antrenor în acte, dar Olaroiu va conduce antrenamente pentru astea doua săptămâni. Nu-i e vorba de niciun ban. E fratele meu și vine să mă ajute. Nu se pune problema de bani între noi. El a zis ăa nu se speculeze mai departe, pentru că va antrena echipa doar pentru astea doua săptămâni. El va fi antrenorul echipei, se va ocupa de antrenamente.  Bineînteles că eu îmi doresc că Olaroiu să continue la Steaua și dupa astea doua saptamani si sa fie antrenorul Stelei si mai departe. Dar nu vreau sa speculeze nimeni ceva, intelegerea e doar pentru astea doua saptamani. Pai, Sorin Cartu si-a dat demisia. I-am cerut ajutor lui Olaroiu si acesta a zis ca vine sa ma ajute”, a declarat Becali pentru Mediafax.

Cosmin Olăroiu a nuanțat declarația finanțatorului echipei Steaua, afirmând că nu va fi antrenorul echipei ci doar va ajuta în măsura în care poate.

„Nu voi antrena Steaua, voi ajuta Steaua. Nu ştiu dacă pentru două săptămâni, nici nu ştiu cât mai este până la finalul sezonului. Voi ajuta Steaua cum pot”, a declarat Olăroiu.