Soția Michael Phelps, marcată de boala marelui campion: „Dacă te pierd, nu știu ce voi face”

Soția Michael Phelps, marcată de boala marelui campion: „Dacă te pierd, nu știu ce voi face

Înotătorul Michael Phelps (35 de ani), unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, se confruntă cu „Boala Secolului XXI”, de ani buni. Multiplul campion olimpic suferă de depresie, motiv pentru care soția sa, Nicole Michele, și-a exprimat îngrijorarea.

Michael Phelps are o familie superbă: o soție frumoasă, fostă Miss California, care are grijă de 3 copii – Boomer (4 ani), Beckett (2 ani) și Maverick (un an). Puștii vor să primească iubire de la tată, însă acesta este nevoit să se retragă, pentru a nu-și pune în pericol familia.

„Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus ‘Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur’. Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael”, a povestit Nicole.

Soția lui Michael Phelps s-a împăcat deja cu situația

Nicole Phelps și-a pierdut speranța că-l va putea ajuta cumva pe soțul ei.

„Obișnuiam să cred că pot rezolva această problemă, că pot fi terapeutul său, dar am învățat că nu sunt responsabilă de modul în care se simte, oricât de mult l-aș iubi”, a declarat Nicole Phelps.

În urmă cu 2 ani de zile, Michael Phelps a recunoscut că se confruntă cu probleme severe. De asemenea, a dezvăluit episoadele sale de tentativă de suicid.

„O parte din mine nu voia să mai fie în viață. Am avut suișuri și coborâșuri înfricoșătoare. Această boală nu dispare niciodată”, a dezvăluit sportivul.

Michael și Nicole Phelps s-au căsătorit în anul 2016. Michael Phelps a câștigat 25 de medalii olimpice în cariera, dintre care 21 de aur. A doborât numeroase recorduri la natație și este considerat cel mai mare înotător din istorie.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”