Steaua a fost felicitată de președintele LPF pentru calificarea în grupele Ligii Europa

Steaua a fost felicitată de președintele LPF pentru calificarea în grupele Ligii Europa
Foto: lpf.ro

Echipa Steaua a fost felicitată de către rpeședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu,  pentru performanţa de a accede în grupele Ligii Europa, deşi „roş-albaştrii” privesc ca o contraperfomanţă ratarea prezenţei în grupele Ligii Campionilor, după dubla cu Ludogoreţ.

„Vă transmit această scrisoare pentru a vă felicita pentru performanţa de a accede în acest sezon în faza grupelor UEFA Europa League. FC Steaua Bucureşti a fost întotdeauna un etalon al performanţei sportive şi manageriale, şi a demonstrat că fotbalul profesionist din Romania poate avea oricând un cuvânt de spus în fotbalul european. Felicitările mele se îndreaptă către jucătorii conduşi de antrenorul Constantin Gâlca, către echipa managerială condusă de Valeriu Argăseală şi Iulian Gheorghişor, precum şi către toate celelalte persoane din cadrul clubului, care an de an contribuie la realizarea performanţei sportive. Un gând de mulţumire se îndreaptă şi către George Becali, care prin eforturile sale financiare, a făcut posibilă continuarea visului numit FC Steaua Bucureşti. Totodata, le mulţumesc fanilor echipei FC Steaua Bucureşti, care sunt întotdeauna alături de echipa favorită. Vă doresc succes în continuare şi vă urez ca în acest sezon să ajungeţi cât mai departe în UEFA Europa League”, se arată în scrisoarea lui Iorgulescu.

O scrisoare similară a primit şi clubul Astra Giurgiu, care a reuşit să ajungă în grupele Ligii Europa eliminând pe Olympique Lyon (2-1 în deplasare şi 0-1).

Echipa Steaua a ratat, miercuri, calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua Bucureşti va evolua în grupele Ligii Europa.

Urmăriți B1TV.ro și pe