Ștefan Radu a bifat un nou record pentru Lazio Roma. O altă performanță istorică îi „bate la ușă”

Ștefan Radu a bifat un nou record pentru Lazio Roma. O altă performanță istorică îi „bate la ușă
foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Ștefan Radu a scris din nou istorie în Serie A, cu Lazio Roma. Românul a devenit jucătorul clubului italian cu cele mai multe partide bifate în campionat.

Fostul jucător al naționalei României a bifat performanța în meciul din ultima etapă dintre Lazio și Fiorentina, 2-1. Radu l-a înlocuit pe Manuel Lazzari în minutul 77 și astfel, a ajuns la 320 de meciuri disputate pentru Lazio în Serie A, depășindu-l în topul prezențelor pe italianul Aldo Puccinelli.

Fundașul român în vârstă de 34 de ani mai poate bate un record. L-ar putea depăși pe Giuseppe Favalli în topul jucătorilor lui Lazio cu cele mai multe partide disputate în toate competițiile. Favalli are 401 partide în totate competițiile, urmat de Giuseppe Wilson, cu 394, Ștefan Radu, cu 393 și Paolo Negro, cu 377 de prezențe.

Ștefan Radu, jucătorul lui Lazio pentru cel de-al 14-lea an consecutiv

Ștefan Radu joacă pentru Lazio din anul 2008. Prima dată a plecat sub formă de împrumut de la Dinamo București, 6 luni. În vara aceluiași an a plecat definitiv, pentru aproape 5 milioane de euro.

Ștefan Radu are contract cu Lazio Roma până în vara anului 2021.

În weekend, Ștefan Radu are șansa de a fi cu încă un pas mai aproape de recordul lui Favalli. Duminică, Lazio va juca împotriva celor de la Parma, în cadrul etapei cu numărul 17. Va fi un duel al românilor. La formația gazdă evoluează Valentin Mihăilă (20 de ani), fosta „perlă” de la Craiova.

Ultima oră
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment