Şumudică a înnebunit după autogolul lui Zaharia: Vezi cum se manifestă antrenorul!

Şumudică a înnebunit după autogolul lui Zaharia: Vezi cum se manifestă antrenorul!

Antrenorul Marius Şumudică a înnebunit de bucurie la golul doi al Rapidului. Autogolul lui Zaharia, de fapt. Toate calmantele din lume n-au avut niciun efect.

Bucuria l-a colpeşit pe Şumudică. De data asta, nu şi-a mai dat pantalonii jos, ci a trecut direct la lucruri mai serioase şi mai sensibile. L-a luat în braţe pe Teo Crăciunescu şi l-a pupat cu  foc. Centralul tocmai ce-l trimisese în tribună.

„Ăsta sunt eu, nu mă pot schimba. Nu fac teatru, nu fac absolut nimic, sunt trăirile mele de moment. Care, după aceea, i le regret şi spun că nu este normal ceea ce fac. Astăzi am intrat în teren şi m-am bucurat”, şi-a explicat Şumudică ieşirea.

Şumudică se bucură după autogolul lui Zaharia

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației