"Sunt mulţumit de atitudine”. Laurențiu Reghecampf își laudă echipa după 1-1 cu Villarreal, în Europa League

"Sunt mulţumit de atitudine”. Laurențiu Reghecampf își laudă echipa după 1-1 cu Villarreal, în Europa League
Foto: sport.ro

Steaua a remizat, joi seara, pe teren propriu, scor 1-1, în partida cu Villarreal din a doua etapă a Europa Legue.

Oaspeții au deshis scorul în minutul 9, iar steliștii au egalat zece minute mai târziu prin Muniru.

Antrenourl Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de jocul prestat de echipa sa, punând accent pe atitudine.

"Sunt mulţumit de atitudine, în primul rând. A fost altceva faţă de ultimele două meciuri. Astăzi au muncit, au recuperat multe mingi. E bine că am revenit rapid după golul primit, că am reuşit să marcăm. Eu am spus şi înainte că nu e nimic jucat, indiferent de rezultatul din acest meci. Eu sper să jucăm cât mai bine de la meci la meci şi să începem să câştigăm. E normal să fie probleme în special la jucătorii care au venit în ultima perioadă. Avem nevoie de timp", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro.

De cealaltă parte, antrenorul spaniolilor deși a spus că este mulțumit de rezultat, jocul echipei sale l-a dezamăgit, lăudându-și adversara întâlnită pe Național Arena.

"Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc. Steaua a fost mai bună. Cred că toate echipele din această grupă au şanse la calificare. Ştiam că Steaua e o echipă bună, cu jucători foarte buni şi ştiam că ne va fi foarte greu. Nu sunt surprins de Steaua, foarte multă lume din Spania cunoaşte această echipă. Boldrin ne-a făcut foarte mult rău, iar William de Amorim a jucat foarte bine. Adi Popa a alergat foarte mult. Pentru mine a fost foarte important acest meci, la fel de important ca jocul pe care-l vom avea duminică cu Espanyol", a declarat Fran Escriba la Sport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe