Supercupa Turciei: Galatasaray – Fenerbahce, 3-2. Arbitrul a fost aproape de a fi bătut de un fotbalist eliminat (VIDEO)

Supercupa Turciei: Galatasaray - Fenerbahce, 3-2. Arbitrul a fost aproape de a fi bătut de un fotbalist eliminat (VIDEO)
Foto: gsp.ro

Galatasaray Instanbul a câștigat, duminică, Supercupa Turciei după ce a învins-o pe Fenerbahce Instanbul cu scorul de 3-2, arată GSP.

Bulut a deschis scorul pentru Galatasaray, în minutul 19, după o gafă a portarului advers. Brazilianul Alex a egalat pentru Fenerbahce, în minutele de prelungire ale primei reprize, după ce lovitura liberă executată de el a fost deviată de zidul advers.

Bulut a reușit dubla după pauză, după un contraatac rapid al Galatei, în prealabil Kuyt ratând o ocazie imensă pentru Fenerbahce. Totuși, olandezul s-a revanșat în minutul 65, când a egalat pentru Fenerbahce cu o lovitură de cap.

Golul victoriei lui Galatasaray a fost înscris de Inan, în minutul 90, transformând o lovitură de la 11 metri. Arbitrul a fost aproape de a fi bătut, în minutul 75, după eliminarea lui Baytar, acesta fiind extrem de nervos și fiind oprit cu greu de coechipierii săi.

Vezi AICI rezumatul partidei dintre Galatasaray și Fenerbahce.