Suporteri polonezi, duși la poliție: Asupra lor s-au găsit materiale pirotehnice, cuțite și substanțe interzise

Suporteri polonezi, duși la poliție: Asupra lor s-au găsit materiale pirotehnice, cuțite și substanțe interzise
Foto: gsp.ro

Treisprezece suporteri polonezi ce au venit la București pentru meciul Steaua-Legia Varșovia au fost duși, miercuri la poliție. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, citat de Mediafax, asupra suporterilor s-au găsit materiale pirotehnice, cuție și substanțe interzise.

Doi dintre aceștia au fost duși la Biroul de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog, iar ceilalți 11 suporteri au fost duși la secția 21 de Poliție.

La un control asupra unor suporteri polonezi au fost găsite materiale pirotehnice şi explozive ascunse în rucsacuri, în încălţăminte şi în obiecte de vestimentaţie. Asupra unui suporter a fost descoperit un cuţit şi o cagulă, iar asupra altora s-au găsit câteva ţigări cu substanţe interzise, cel mai probabil cannabis. Următoorul pas va fi conducerea lor către secţiile de poliţie, unde li se vor întocmi acte de constatare pentru infracţinile de port ilegal de arme, material explozibil şi substanţe interzise„, a declarat Enache.

Majoritatea suporterilor polonezi au ajuns la București cu microbuze, autocare și autoturisme proprii. Totodată, două aeronave ce transportau fani ai Legia au aterizat la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Partida Steaua-Legia va avea loc miercuri începând cu orele 21:45, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului