Tenis: Djokovici – Nadal, 7-5, 6-4 în finala de la Madrid. Nole este de neoprit

Tenis: Djokovici - Nadal, 7-5, 6-4  în finala de la Madrid. Nole este de neoprit

Tenismanul Novak Djokovic l-a învis pe numărul unu mondial, Rafael Nadal, în finala impresionantă a turneului de la Madrid, cu scorul 7-5, 6-4, arată The New York Times.

Partida celor doi a fost una specatculoasă, în care Djokovic şi Nadal au demonstrat că sunt doi sportivi de performanţă. „Nole” a început în forţă primul set, însă Nadal a reuşit să revină puternic din urmă.

„Am intrat pe teren cu gândul că voi câştiga. Nu am lăsat deloc garda jos şi s-a adeverit a fi un meci frumos”, a declarat sârbul.

„Am jucat împotriva unui jucător mare, se vede că are un an bun”, a spus adevsarul spaniol, Rafel Nadal, citat de sursa precizată.

Novak Djokovic a câştigat toate meciurile pe care le-a disputat anul acesta şi are o serie de 32 de victorii şi 6 turnee, inclusiv cel de la Madrid.

Djokovic – Nadal, finala de la Madrid

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină