Tenis: Horia Tecău a ajuns pe locul 14 în clasamentul ATP de dublu

Tenis: Horia Tecău a ajuns pe locul 14 în clasamentul ATP de dublu
Foto: sportsudest.ro

Jucătorul român de tenis Horia Tecău a urcat o poziţie în clasamentul ATP de dublu şi ocupă locul 14, cu 3.740 de puncte, informează site-ul atpworldtour.com. Tecău a ajuns împreună cu olandezul Jean-Julien Rojer în semifinalele turneului Masters 1000 de la Paris.

În urma performanţei reuşite la Paris, Tecău şi Rojer şi-au asigurat calificarea la Turneul Campionilor de la Londra.

Și Florin Mergea a urcat o poziţie în ierarhia de dublu, ocupând în prezent locul 24, cu 2.775 de puncte. Aceasta este cea mai bună poziţie a lui Mergea în clasamentul de dublu.

Tags:
Ultima oră
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)