Tenis: Nicole Vaidisova va reveni în circuitul WTA după trei ani de pauză

Tenis: Nicole Vaidisova va reveni în circuitul WTA după trei ani de pauză

Jucătoarea cehă de tenis Nicole Vaidisova va reveni în circuitul WTA după trei ani de pauză, a anunțat, luni, pe contul de Twitter, compatrioata și prietena sa Iveta Benesova, relatează L’Equipe.

Vaidisova, de 24 ani, și-a reluat antrenamentele alături de Benesova.

Nicole Vaidisova s-a retras în 2010 din cauza unei accidentări grave la umăr. În același an, ea s-a căsătorit cu tenismanul Radek Stepanek de care a divorţat între timp.

Aceasta a câştigat primul său titlu în circuitul WTA la 15 ani, iar în 2007 ajunsese pe locul şapte în ierarhia mondială. Vaidisova, care a câştigat şase turnee în cariera sa, a fost semifinalistă la Roland-Garros în 2006 şi la Australian Open în 2007, iar în 2007 şi 2008 a fost sfert finalistă la Wimbledon.

Tags:
Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia