Tensiuni între Federer și Wawrinka în semifinala Turneului Campionilor din cauza soției lui Federer (VIDEO)

Tensiuni între Federer și Wawrinka în semifinala Turneului Campionilor din cauza soției lui Federer (VIDEO)
Foto: telegraph.co.uk

Semifinala Turneului Campionilor, care se desfășoară la Londra, a fost presărată cu momente tensionate între cei doi combatanți, Roger Federer și Stanislas Wawrinka.

Potrivit Daily Mail, cei doi sportivi au avut un schimb de replici în privat, după ce soția lui Federer, Mirka, a avut comentarii nepotrivite la adresa lui Wawrinka.

Presa engleză anunţă că Wawrinka şi-a ieşit din minţi din cauza soţiei lui Federer, cea care, în momentele cele mai importante ale întâlnirii, a avut comentarii nepotrivite din loja numărului doi ATP. Fosta jucătoare l-a întrebat pe sportivul de 29 de ani, în limba franceză, dacă are tupeul şi încrederea să câştige întâlnirea.

Cei doi sportivi din „Ţara Cantoanelor” au stabilit să aibă un dialog fără martori, într-o sală din complexul londonez. Timp de zece minute,  s-au contrat şi şi-au reproşat lucruri legate de întâlnirea de sâmbătă, arată sursa citată.

Elvețianul Roger Federer, numărul 2 ATP, s-a retras de la finala Turneului Campionilor de la Londra, acuzând probleme medicale la spate. El urma să îl întâlnească în finală pe Novak Djokovic, numărul 1 mondial, care a câștigat, astfel, finala turneului, fără meci.

Mirka Federer, schimb de replici cu Stanislas Wawrinka