Tiger Woods, o nouă intervenție chirurgicală la spate

Tiger Woods, o nouă intervenție chirurgicală la spate
Foto: tigerwoods.com

Tiger Woods, fostul număr unu mondial în golful profesionist și câștigător a peste 100 de evenimente la nivel mondial, a anunțat vineri că a suferit o nouă intervenție chirurgicală la spate, se arată într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

„Este dezamăgitor, desigur, însă sunt un luptător. Medicii mi-au spus că mă voi reface complet și nu am nicio îndoială că așa va fi”
, a precizat Woods.

Jucătorul american a precizat că a resimțit dureri la spate în finalul sezonului, iar intervenția a avut loc miercuri, la Park City (Utah).

„Noul sezon se apropie, iar el a decis să efectueze această operație, pentru îndepărtarea unui fragment de disc care presa un nerv. Intervenția a decurs bine, iar Woods a putut părăsi clinica joi seara”, a precizat chirurgul Charles Rich, cel care a efectuat atât operația de acum, cât și cea inițială din martie 2014.

Deși este de așteptat o recuperare completă în urma intervenției chirurgicale, Tiger nu va putea juca la Bridgestone America’s Golf Cup.

„Durata necesară pentru recuperare este ceva ce variază de la o persoană la alta”
, însă Tiger Woods crede că va putea reveni în circuit la „începutul luni 2016”, se mai arată în comunicat.

Tags:
Ultima oră
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)
20:05 - CNAIR anunță restricții de circulație în aproape toată țara, din cauza caniculei
20:03 - Schimbări la procedura adopției copiilor, adoptate de Guvern. Birocratizarea excesivă va fi eliminată
20:01 - Un turist ceh dat dispărut a fost căutat pe munte de salvamontiști. Bărbatul a fost găsit în gara din Braşov
19:45 - George Simion (AUR): Sunt ONG-uri care încearcă să le spună copiilor cât de normal e să îți alegi singur sexul. Se încearcă introducerea acestui gen de propagandă și pe cale oficială (VIDEO)
19:24 - Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom România de către Orange, cu anumite concesii
19:15 - Raed Arafat: De exemplu, ca să nu se închidă, la creșterea incidenței accesul în restaurante la interior ar putea fi permis doar persoanelor vaccinate. Nu cred că vorbim de discriminare (VIDEO)
19:08 - Enterocolita, boala care strică vacanța turiștilor pe litoral. Mâncarea şi apa din mare, principalele surse de infectare