Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB, avertizat de ultrași: „Cine se lasă umilit, nu are valoare pentru noi”

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB, avertizat de ultrași: „Cine se lasă umilit, nu are valoare pentru noi

Suporterii din galeria FCSB se opun aducerii lui Toni Petrea pe bancă. Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor, a avertizat că fostul și noul antrenor adus de către Gigi Becali nu va fi tratat cu respect.

„Nu vrem să ne lăsăm călcați în picioare de domnul Gigi Becali. Am spus, nu mai dorim niciun antrenor, ci doar pe Gigi Becali.

Nu îl vom susține niciodată pe Toni Petrea. Cine se lasă umilit și vine la Steaua, nu are nicio valoare pentru noi. Dacă vine antrenor, de fapt vine secund, pentru că schimbările se fac de la Palat”, a declarat Mustață, pentru Pro X.

Toni Petrea, la cel de-al doilea mandat la FCSB

După plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB, Gigi Becali a anunțat luni, la doar câteva ore de la despărțirea de tânărul antrenor, că-l va readuce pe Toni Petrea.

Toni Petrea (46 de ani) a mai ocupat funcția de antrenor principal în sezonul 2020/2021 și a reușit să câștige Cupa României. Anunțul a fost făcut la emisiunea Fotbal Club de realizatorul Radu Naum, care a explicat și de ce varianta Nicolae Dică la FCSB nu ar mai fi de actualitate.

Toni Petrea este fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf, iar în iulie 2020 prelua FCSB de la Bogdan Vintilă. Tehnicianul născut la Brăila a pregătit echipa la 49 de meciuri din sezonul trecut, înregistrând 28 de victorii, 8 remize și 13 înfrângeri.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană