Triumf la Madrid: Irina Begu a învins-o pe Garbine Muguruza, favorita numărul 3 (VIDEO)

Triumf la Madrid: Irina Begu a învins-o pe Garbine Muguruza, favorita numărul 3 (VIDEO)

Victorie magnifică pentru Irina Begu la Madrid. Românca a învins-o pe favorita numărul 3, Garbine Muguruza, şi s-a calificat astfel în turul al treilea al turneului organizat de Ion Ţiriac. În aceeaşi faza a competiţiei s-a calificat şi Patricia Ţig, jucătoare venită din calificări. Pentru un loc în turul 3 se vor bate marți şi Sorana Cârstea şi Simona Halep, informează B1 TV.

Irina Begu a învins-o pe Garbine Muguruza la capătul unui meci dramatic ce a durat aproape trei ore. Românca a pierdut primul set şi a fost condusă în cel de-al doilea cu 6-5, dar a avut o revenire fantastică. În decisiv, Irina s-a impus cu 6-3.

Triumf la Madrid: Irina Begu a învins-o pe Garbine Muguruza, favorita numărul 3

#DIRECT_ONE_zorfpo#

Aceasta este prima victorie pentru jucătoarea noastră în faţa unei jucătoare din top 5 mondial. Begu o eliminase în primul tur pe Eugenie Bouchard din Canada, în urma unui alt meci de trei seturi. În turul al treilea o va întâlni pe Christina McHale, locul 59 mondial.

Tot în turul 3 s-a calificat şi Patricia Ţig, după ce a învins-o surprinzător pe Sloane Stephens din Statele Unite, cu 6-2, 6-3.