Un arbitru britanic a fost suspendat după ce a plecat singur de la un meci pentru a ajunge la concertul lui Ed Sheeran

Un arbitru britanic a fost suspendat după ce a plecat singur de la un meci pentru a ajunge la concertul lui Ed Sheeran
Foto: dailymail.co.uk

Arbitrul Mark Clattenburg a fost suspendat şi nu va oficia în acest week-end în Premier League, deoarece a merssingur la meciul West Bromwich Albion – Crystal Palace, iar apoi a plecat cu maşina personală pentru a asista la un concert susţinut de Ed Sheeran, relatează Daily Mail.

Clattenburg a încălcat regulamentul deoarece el nu avea voie să meargă la meci fără asistenţi şi să plece fără aceştia.

Potrivit sursei citate, el a mers la meci cu maşina personală pentru ca apoi să poate reveni rapid la Newcastle, unde voia să ajungă la concertul susţinut de Ed Sheeran.

De asemenea, Clattenburg a fost suspendat şi pentru că a avut o discuţie telefonică, după meci, cu managerul grupării Crystal Palace, Neil Warnock, deşi regulamentul impune prezenţa asistenţilor în acest caz.

Meciul West Bromwich – Crystal Palace s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, fiind disputat în etapa a IX-a a campionatului Angliei.

Tags:
Ultima oră
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus