Un fotbalist a murit la doar 22 ani – Incidentul s-a petrecut la un antrenament

Un fotbalist a murit la doar 22 ani - Incidentul s-a petrecut la un antrenament
Fotbalistul Andres Balanta a murit la 22 ani, sursă foto: captură YT

Tragedie în Columbia, acolo unde fotbalistul în vârstă de doar 22 ani, Andres Balanta, a decedat după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Fotbalistul Andres Balanta a murit la 22 ani

Columbianul era împrumutat la Club Atletico Tucuman și se pare că întâmplarea a avut loc marți, chiar la un antrenament al echipei sale.

Andres Balanta s-a prăbușit pe gazon și a fost transportat la spital, acolo unde medicii au declarat decesul după manevrele de resuscitare.

„Atletico Tucuman confirmă cu regret decesul jucătorului columbian Andres Balanta.” – a scris clubul pe Twitter.

Andres Balanta a fost campion al Columbiei cu Deportivo Cali, în 2021 și este fost internațional U20 al Columbiei.

Ziarul local La Gaceta aminteşte că jucătorul a acuzat probleme de sănătate şi în perioada în care a evoluat la Deportivo Cali. În 2019, el s-a prăbuşit subit pe teren, dar în acel moment testele la care au fost supus nu au relevat rezultate anormale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:05 - Surse: După declarația controversată privind pretinsa achitare a soțului fostei șefe DIICOT, Cătălin Predoiu a chemat-o la Ministerul Justiției pe una dintre judecătoarele din complet
20:01 - Pentru că spațiul dintre benzi nu era asigurat iar DN1 nu a fost oprit la timp, un român sufletist a murit în timp ce încerca să salveze alți șoferi
19:45 - Oana Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman: „A fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el”
19:31 - Ligia Deca ține la secret proiectele noilor Legi ale Educației. Reprezentant al elevilor: E ilegal și nedemocratic. Oamenii trebuie să știe ce se întâmplă și să poată să-și spună părerea (VIDEO)
19:21 - Măștile din pandemie îi afectează contractul cu saudiții? Pițurcă, arbitrat de DNA
19:09 - Noua ambasadoare a SUA în Rusia, huiduită de un grup de minori: „America este o țară teroristă” (VIDEO)
18:59 - Nae Lăzărescu ar fi împlinit recent 83 ani. Nu a vrut să adune averi ci să împartă tot în viață – bune sau rele – cu femeile iubite
18:29 - A fost străpuns tunelul de cale ferată Bătuța! De anul viitor, se va circula cu 160 km pe oră
18:24 - Ciolacu vorbește despre o evaluare a miniștrilor în perspectiva rotativei: „Am o singură linie roșie – prostia” / Atac voalat la fosta guvernare PNL – USR: „Am avut de recuperat un handicap de aproape 2 ani” (VIDEO)
18:21 - Pacient dispărut: Sunați la 112 dacă îl vedeți