"Un leu nu moare niciodată, el doarme! Odihnește-te în pace". Lacrimi pentru Patrick Ekend. Fanii din Camerun i-au adus un ultim omagiu jucătorului (FOTO)

"Un leu nu moare niciodată, el doarme! Odihnește-te în pace". Lacrimi pentru Patrick Ekend. Fanii din Camerun i-au adus un ultim omagiu jucătorului (FOTO)
Foto: cctv-africa.com

Trupul lui Patrick Ekeng a ajuns în Camerun, locul său natal, unde va fi înmormântat.

Fanii au venit să-i aducă un ultim omagiu jucătorului care și-a pierdut viața pe terenul de fotbal în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul.

Suporterii i-au adus un banner emoționant pe care scria "Un leu nu moare niciodată, el doarme! Odihnește-te în pace", potrivit Sport.ro.

Fanii și-au lăsat semnături cu gânduri de consolare pe fotografii cu chipul fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

A fost construit și un fel de cort în care au fost așezate imagini cu fotbalistul, fanii putând să vină în acest loc să aducă flori și lumânări.

Patrick Ekeng a încetat din viață pe data de 6 mai, după ce în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul a căzut pe teren. Acesta a făcut stop cardio-respirator, aflându-se ulterior la autopsie că avea probleme grave la inimă.

Dinamo a retras numărul 14, cel purtat de fotbalistul camerunez, fanii promițând că nu-l vor uita niciodată pe jucătorul care și-a dat viața pentru echipa lor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)