Un luptător neozeelandez de jiu-jitsu a fost răpit în Brazilia, chiar înainte de JO 2016 (FOTO)

Un luptător neozeelandez de jiu-jitsu a fost răpit în Brazilia, chiar înainte de JO 2016 (FOTO)
Foto: thecomeback.com

Luptătorul neozeelandez de jiu-jitsu Jason Lee a scris pe pagina personală de Facebook că a fost răpit la Rio de Janeiro. Acest lucru adaugă și mai multe întrebări legate de securitate înaintea Jocurilor Olimpice care vor avea loc în metropola braziliană în perioada 5-21 august, potrivit site-ului specializat Insidethegames.biz, preluat de Agerpres.

Jason Lee, în vârstă de 27 de ani, a mărturisit că a fost luat de bărbați în uniforme de polițiști și forțat să scoată bani de la două bancomate.

„Am fost amenințat cu arestarea dacă nu mă urc în mașina lor privată și nu îi însoțesc la două bancomate să scot sume mari de bani pentru mită", a scris Lee pe Facebook.

„Nu știu ce e mai deprimant, faptul că acest lucru se întâmplă străinilor atât de aproape de Jocurile Olimpice sau faptul că brazilienii trebuie să trăiască într-o societate care permite aceste nenorociri zilnic. Acest loc este dat peste cap în orice sens imaginabil'', a mai spus neozeelandezul.

Lee a ținut să își anunțe pățania și pe Twitter: "Ce ați făcut voi ieri? Eu am fost răpit. Go Olympics! #Rio2016," a transmis el într-un ''tweet''.

Un luptător neozeelandez de jiu-jitsu a fost răpit în Brazilia, chiar înainte de JO 2016

Un purtător de cuvânt a afirmat că ''rapoarte despre anumite feluri de răpiri în Brazilia sunt comune în orașele mari''.

„Se întâmplă mai ales ca răufăcătorii să răpească victima pentru o mică sumă de bani și să o forțeze să scoată bani din contul său bancar. Pentru reducerea riscurilor recomandăm folosirea bancomatelor din locuri publice în timpul zilei sau cele localizate în interiorul băncilor'', a mai spus oficialul.

Tags:
Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)