Un mare sportiv a murit în timpul unei competiții. Modul terifiant în care și-a găsit sfârșitul

Un mare sportiv a murit în timpul unei competiții. Modul terifiant în care și-a găsit sfârșitul

Un surfer a murit în timpul unei competiții care avea loc în Peninsula Mornington, din Victoria.

Des Watson, în vârstă de 65 de ani, de la Geelong, a murit în urma unui accident în timpul unei competiții la Gunnamatta Beach, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovit în cap de placa sa, potrivit informațiilor poliției.

"Ceilalți concurenți au sărit imediat în ajutor, l-au adus la țărm în condiții destul de grele, iar serviciile de urgență au încercat să-l resusciteze, dar nu a mai putut fi salvat", a declarat Senior Constable Tim Connor, potrivit News.com.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului