Un meci demonstrativ cu Simona Halep va fi scos la licitație în cadrul Balului Natației

Un meci demonstrativ cu Simona Halep va fi scos la licitație în cadrul Balului Natației
Foto: lideruldeopinie.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep va fi scos la licitaţie cu ocazia Balului Nataţiei, relatează Mediafax.

Câştigătorul licitaţiei organizate în cadrul balului care va avea loc în data de 19 noiembrie, la Cercul Militar Naţional, va avea posibilitatea să o întâlnească pe terenul de tenis pe jucătoarea numărul 3 WTA, Simona Halep.

„Balul Nataţiei este organizat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe şi MTS şi cu sprijinul partenerilor noştri. Acest eveniment va fi pentru prima dată organizat în acest an şi va fi introdus în agenda federaţiei. Vor fi prezentate pachete de parteneriate pentru oamenii prezenţi în acea seară, pentru a ajuta sportivii. Evenimentul va reuni personalităţi marcante din lumea sportului şi oameni de afeceri. Vor fi scoase la licitaţie obiecte ale sportivilor marcanţi din România şi o partidă de tenis cu Simona Halep. Cine va câştiga licitaţia va juca o partidă de tenis cu Simona Halep pentru a aduce nişte fonduri la federaţie. Simona a fost de acord să susţină proiectul nostru. Voi decide împreună cu Simona preţul de pornire a licitaţiei pentru această partidă”, a declarat Potec.

Campioana olimpică de la Atena intenţionează ca prin fondurile strânse cu ocazia Balului Nataţiei să contribuie la pregătirea sportivilor români pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

„Ca sportivi, încercăm să aducem la acest eveniment toţi medaliaţii noştri olimpici şi câţiva din alte sporturi. Simona Halep din păcate nu va putea fi prezentă, aflându-se în cantonemt. Sunt câteva persoane care au anunţat deja obiectele care vor fi licitate, dar lista completă va fi definitivată luni. În cazul meu va fi elementul surpriză. Nu ne-am făcut însă o prioritate din a strânge fonduri la acest bal, ne dorim ca lumea să se simtă bine în primul rând. Îmi doresc ca prin acest eveniment sporturile noastre să devină mult mai cunoscute. Totodată ne dorim să susţinem tinerii sportivi în pregătirea lor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo diin 2020”, a mai spus Camelia Potec.

Tags:
Ultima oră
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Tragedie în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)
09:00 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național, „fără a fi afectate funcțiile de securitate nucleară”
08:52 - „Mare țoapă! O băbăciune”. Ana Maria Popescu (Brânză), jignită ca la ușa cortului de consilierul primarului din Tulcea. La scurt timp și-a dat demisia
08:36 - JO 2020. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la dublu rame masculin. „Să nu cedezi niciodată”
08:27 - Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)