Ungaria, egala Franței: Selecționata ungară a remizat cu campioana mondială după ce a condus-o, în cea mai grea grupă a EURO 2020

Ungaria, egala Franței: Selecționata ungară a remizat cu campioana mondială după ce a condus-o, în cea mai grea grupă a EURO 2020
foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Echipa națională de fotbal a Ungariei a remizat cu Franța, 1-1, sâmbătă, pe Puskas Arena din Budapesta, în a doua etapă a grupelor EURO 2020. Selecționata ungară a condus-o timp de 20 de minute pe campioana mondială, iar ecuația calificării devine tot mai complicată în cea mai grea grupă a turneului final.

Ungaria, egala Franței în partida din a doua etapă a grupelor EURO 2020

Campioana mondială la zi pornea din poziția de mare favorită, sâmbătă, în partida desfășurată la Budapesta. Chiar și așa, Ungaria a dat prima lovitura, în prelungirile primei reprize, când a profitat de lejeritatea apărătorilor francezi și a înscris prin Fiola.

Franța a continuat să domine în a doua repriză, devenind tot mai prezentă la poarta lui Gulacsi, iar Antoine Griezmann a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 66, într-un moment de imprecizie în apărarea ungară.

În prima etapă a grupelor EURO 2020, Franța câștigase duelul ultimelor două campioane mondiale, 1-0 vs Germania, și părea că se îndreaptă spre o calificare la pas din Grupa F. Cu toate acestea, cele două puncte pierdute astăzi ar putea cântări greu pentru naționala pregătită de Deschamps, iar grupa ar putea fi echilibrată dramatic de o victorie „panzerelor” în partida cu Portugalia, meci care se desfășoară tot sâmbătă, de la 19.

Ungaria pierduse în prima etapă, 3-0 vs Portugalia. Totuși, selecționata ungară a făcut un meci destul de bun și atunci, campioana europeană en-titre marcând primul gol abia în minutul 84.

Ultima oră
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”