Ungaria, egala Franței: Selecționata ungară a remizat cu campioana mondială după ce a condus-o, în cea mai grea grupă a EURO 2020

Ungaria, egala Franței: Selecționata ungară a remizat cu campioana mondială după ce a condus-o, în cea mai grea grupă a EURO 2020
foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Echipa națională de fotbal a Ungariei a remizat cu Franța, 1-1, sâmbătă, pe Puskas Arena din Budapesta, în a doua etapă a grupelor EURO 2020. Selecționata ungară a condus-o timp de 20 de minute pe campioana mondială, iar ecuația calificării devine tot mai complicată în cea mai grea grupă a turneului final.

Ungaria, egala Franței în partida din a doua etapă a grupelor EURO 2020

Campioana mondială la zi pornea din poziția de mare favorită, sâmbătă, în partida desfășurată la Budapesta. Chiar și așa, Ungaria a dat prima lovitura, în prelungirile primei reprize, când a profitat de lejeritatea apărătorilor francezi și a înscris prin Fiola.

Franța a continuat să domine în a doua repriză, devenind tot mai prezentă la poarta lui Gulacsi, iar Antoine Griezmann a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 66, într-un moment de imprecizie în apărarea ungară.

În prima etapă a grupelor EURO 2020, Franța câștigase duelul ultimelor două campioane mondiale, 1-0 vs Germania, și părea că se îndreaptă spre o calificare la pas din Grupa F. Cu toate acestea, cele două puncte pierdute astăzi ar putea cântări greu pentru naționala pregătită de Deschamps, iar grupa ar putea fi echilibrată dramatic de o victorie „panzerelor” în partida cu Portugalia, meci care se desfășoară tot sâmbătă, de la 19.

Ungaria pierduse în prima etapă, 3-0 vs Portugalia. Totuși, selecționata ungară a făcut un meci destul de bun și atunci, campioana europeană en-titre marcând primul gol abia în minutul 84.

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac