UPDATE // Porto înscrie golul izbăvitor în minutul 115 și merge alături de United în SFERTURI. Ambele partide de Liga Campionilor, decise în urma ajutorului oferit de VAR

UPDATE // Porto înscrie golul izbăvitor în minutul 115 și merge alături de United în SFERTURI. Ambele partide de Liga Campionilor, decise în urma ajutorului oferit de VAR

UPDATE //Porto a reușit să înscrie în ultimele cinci minute din a doua repriză suplimentară de joc, tot la capătul unei decizii VAR, astfel că va merge alături de Manchester United în sferturile Ligii Campionilor. Portughezii au dominat partida și au condus în două rânduri, deși Roma a fost formația mai incisivă după expirarea timpului regulamentar de joc. Ba mai mult, „capitolinii” au avut două ocazii rarisime prin Dzeko, chiar înainte ca Alex Telles să înscrie golul izbăvitor. În plus, oaspeții au reclamat și ei un fault în careul advers, în ultimul minut de joc, dar Cuneyt Cakir nu a fost impresionat de imaginile de pe VAR.

Știre inițială //Cu toții credeam că Liga Campionilor nu mai poate produce alte șocuri după seara de marți, când Ajax o zdrobea pe Real chiar pe Bernabeu. Ei, bine, la doar o seară distanță, în optimile aceleiași competiții, Manchester United a redus-o la tăcere pe PSG, scor 1-3, cu un gol venit dintr-un penalty oferit cu ajutorul tehnologiei VAR, în ultimul minut de joc.

Mancheste United a deschis scorul rapid în meci, în minutul 2, la capătul unei erori în defensiva pariziană. Timo Kehrer a pasat greșit spre portar, iar Lukaku a speculat imprecizia și a aprins speranțele „diavolilor roșii”. Chiar și așa, la doar 10 minute distanță, Bernat a marcat pentru PSG, astfel că gazdele păreau că au preluat din nou frâiele partide.

Cu toate acestea, în minutul 30, veteranul Buffon a comis o gafă impardonabilă, sabotându-și practic singur șansele de a-și adjudeca primul trofeu de Liga Campionilor din cariera sa glorioasă. Marcus Rashford a șutat de la distanță (aproape 30 de metri), iar veteranul italian a vrut să prindă mingea. Balonul a fost însă respins în față, de unde Romelu Lukaku l-a impins în poartă, profitând de cadou.

Nebunia a fost declanșată, totuși, abia în ultimul minut din totalul prelungirilor arătate inițial de arbitru,atunci când, în urma unei decizii luate cu ajutorul tehnologiei VAR, Marcus Rashford a punctat din penalty golul izbăvitor și a redus cetatea Parisului la tăcere. United merge neverosimil în sferturile Ligii Campionilor, în timp ce bogata PSG părăsește din nou prematur cea mai importantă competiție intercluburi din lume

În Portugalia, Porto avea de întors un handicap de 2-1, scorul cu care pierduse pe Olimpico. Acestea fiind spuse, tot 2-1 arată tabela și la capătul celor 90 de minute jucate pe Dragao, motiv pentru care partida încă se joacă, fiind la momentul celor două reprize suplimentare. Mai multe detalii la finalul partidei.

Urmăriți B1TV.ro și pe