Unșpe Metri. Radu Banciu, despre banii încasați de Daum la națională: "O rușine de salariu!" (VIDEO)

Unșpe Metri. Radu Banciu, despre banii încasați de Daum la națională: "O rușine de salariu!" (VIDEO)

Radu Banciu și Dan Bâra au comentat în ediția de jos a emisiunii Unșpe Metri rămânerea lui Daum la națională pentru ultimele două meciuri pe care naționala le va mai disputa în campania ratată de calificare la Campionatul Mondial din 2018. Radu Banciu a apreciat că banii pe care FRF îi plătește lunar sunt "o rușine" și nicăriei în fotbalul mare un nume precum al antrenorului german nu primește așa puțin.

"Vești bune dinspre Casa Fotbalului! Rămâne Christoph Daum. Rămâne pentru încă o lună și câteva zile. Niciun antrenor nu ar fi acceptat să vină pentru astea 2 meciuri ca să își asocieze numele cu o campanie ratată de selecționezul german.

Acesta avea o leafă de 45.000 de euro pe lună. Deci nu foarte mare, dar pe care FRF trebuie să i-o achite, dacă nu despăgubirile ar fi destul de mari, undeva pe la 600.000 de euro dacă îi rupeau contractul mai devreme.

Deci neamțul câștigă puțin. Nu se poate spune că e un salariu nemaipomenit. FRF a jucat destul de strâns și dacă nu s-ar fi păcălit așa tare la rezultate ar fi fost o afacere bună. Iată că să plătești un nume precum Daum cu niște firfirei, practic în lumea fotbalului 45.000 de euro pe lună nu are nimeni. Portarul de rezervă a lui OM, Brice Samba, care nu a apărat niciun meci la echipa mare în Ligue 1. Deci este o rușine de salariu pentru un nume ca Daum!", a afirmat Radu Banciu.

Prima parte a emisiunii Unșpe Metri

A doua parte a emisiunii Unșpe Metri