Usain Bolt s-a răzgândit: Jamaicanul va participa și la Jocurile Olimpice de la Rio

Usain Bolt s-a răzgândit: Jamaicanul va participa și la Jocurile Olimpice de la Rio

Sprinterul jamaican Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei, cu şase titluri de campion olimpic în palmares, a revenit asupra deciziei de a se retrage din activitate după Jocurile Olimpice de la Rio (2016), anunţând că va mai concura încă un an în plus.

„Toată lumea îşi doreşte ca eu să continui, inclusiv sponsorii mei, aşa că am stat şi m-am gândit. Poate că voi continua un an în plus, pentru a le face plăcere tuturor. Fanii mei mi-au spus, la rândul lor, că trebuie să continui, aşa că voi face, cred, acest an suplimentar”, a declarat Bolt, joi, cu ocazia unei vizite la Londra.

Campionul jamaican, în vârstă de 27 de ani, doreşte, de asemenea, să participe şi la Jocurile Commonwealth-ului de la Glasgow, din 2015.

„I-am spus antrenorului meu că mi-ar face plăcere să merg la această competiţie. Vreau să-i inspir pe oameni, să ţină cont că totul este posibil dacă muncesc din greu. Este important să-mi împart istoria cu ei”, a adăugat Usain Bolt.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)