Va fi Qatar 2022 ultima Cupă Mondială pentru Lionel Messi? Superstarul argentinian a dat un răspuns categoric

Va fi Qatar 2022 ultima Cupă Mondială pentru Lionel Messi? Superstarul argentinian a dat un răspuns categoric
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Rich Graessle

Lionel Messi, de șapte ori câștigător al Balonului de Aur, a anunțat că Mondialul din Qatar va fi ultimul la care participă și, prin urmare, ultima sa șansă să câștige trofeul suprem în fotbalul internațional cu Argentina.

Superstarul argentinian a pierdut patru finale în tricoul „Albiceleste”, dintre care una la Cupa Mondială găzduită de Brazilia în 2014. Situația s-a schimbat în 2021, când Leo Messi a cucerit Copa America, iar de atunci a fost la înălțime în aproape fiecare partidă jucată pentru Argentina.

Lionel Messi: Qatar 2022 va fi ultima mea Cupă Mondială

Întrebat de dacă turneul final din acest an va fi ultima Cupa Mondială la care participă, marele Messi a confirmat: „Da, categoric da”.

„Asta va fi ultima mea Cupă Mondială – cu siguranță. Decizia a fost luată. Număr zilele până la Cupa Mondială”, a adăugat fotbalistul lui PSG, potrivit Sportingnews.com.

Între timp, Leo Messi pare să se fi acomodat și la echipa de club, pentru care a înscris din nou, miercuri seară, în partida de Liga Campionilor de pe terenul lui Benfica, scor final 1-1. În actuala ediție de Ligue 1, competiție în care a suferit destul de mult în sezonul trecut, a marcat deja opt goluri și a dat șapte pase decisive.

Totuși, în ciuda formei bune de la PSG, el ar urma să revină la Barcelona, clubul care l-a consacrat, susține o jurnalistă argentiniană.

Urmăriți B1TV.ro și pe