Veste excelentă pentru Valentin Mihăilă, proaspăt transferat la Atalanta. Ce a decis antrenorul Gian Piero Gasperini

Veste excelentă pentru Valentin Mihăilă, proaspăt transferat la Atalanta. Ce a decis antrenorul Gian Piero Gasperini
Foto: Facebook @ Atalanta Bergamasca Calcio

Valentin Mihăilă, împrumutat recent de Atalanta, a primit o veste foarte bună de la antrenorul Gian Piero Gasperini, care a decis să îl treacă pe lista UEFA pentru partidele din Europa League, potrivit GSP.ro. În faza șaisprezecimilor de finală, formația italiană își va măsura forțele cu campioana Greciei, Olympiakos Pireu.

Românul a fost împrumutat până în vară de la Parma, iar Atalanta are la îndemână opțiunea de a-l cumpăra definitiv. Valentin Mihăilă pare să se bucure de încredere totală din partea lui Gian Piero Gasperini.

Gian Piero Gasperini, veste excelentă pentru Valentin Mihăilă

Gazetta dello Sport spune că Valentin Mihăilă a fost trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Olympiakos. Internaționalul român i-ar fi luat locul lui Josip Ilicic, în condițiile în care vedeta slovenă absentează din cauza unor probleme personale.

Pe lista UEFA a fost trecut și celălalt transfer al italienilor, Jeremie Boga.

Ce a spus Valentin Mihăilă după transferul la Atalanta

Românul și-a lăudat noua echipă și spune că bergamascii au puterea să lupte pentru câștigarea Scudetto.

„Valentin Mihăilă este un jucător căruia îi place să joace mult cu mingea la picior, în viteză. Acestea sunt caracteristicile mele. Apoi îmi place să joc pentru echipă. Când am ajuns să joc în meciul cu Atalanta (n.r. – pentru Parma), a fost primul meu meci adevărat în Serie A. Am debutat în meciul cu Torino, dar am jucat doar zece minute. În partida cu Atalanta, am jucat 80 de minute. Pentru mine, Atalanta este una dintre cele mai importante echipe din Serie A, așa am simțit și pe teren, când am jucat împotriva lor. Cred că această echipă poate să facă lucruri importante în acest an, pentru că are calitate. Cred că Atalanta poate să câștige și campionatul, să joace în Champions League. Sunt jucători foarte buni aici”, spune Mihăilă.

Atalanta e pe 4 în Serie A, cu 43 de puncte după 22 de meciuri, la 10 lungimi distanță de Inter, campioana en-titre a Italiei și liderul la zi.

Urmăriți B1TV.ro și pe