Violențe în Liga a 4-a: Arbitrul Laurențiu Ciuchiță a fost bătut cu pumnii și picioarele

Violențe în Liga a 4-a: Arbitrul Laurențiu Ciuchiță a fost bătut cu pumnii și picioarele
Foto: adevarul.ro

Arbitrul constănțean Laurențiu Ciuchiță a fost bătut cu pumnii și picioarele la un meci din Liga a 4-a, informează Mediafax.

Totul s-a petrecut în cadrul meciului dintre Aurora 23 Augustu și CSO Ovidiu.

„Iulian Olaru mi-a tras un pumn în faţă, iar Ionut Baltag, cu un veritabil procedeu de K1, mi-a aplicat un picior în piept, iar în acel moment m-am prăbuşit la pământ. Căzut fiind, Baltag m-a lovit cu
piciorul în cap şi mi-am pierdut cunoștința. Un alt jucător al Aurorei, Gabriel Brobonea, nu a ţinut cont de starea în care mă aflam şi mi-a mai dat pumni şi picioare. Observatorul Ioan Gheorghică a chemat ambulanţa și poliția, pentru că la meci nu au fost forţe de ordine. Am decis să plecăm cât mai repede de la teren, iar raportul de joc nu a mai fost semnat şi nici baremul de joc achitat. Am trăit momente de groază”
, a declarat Ciuchiţă.

Incidentul a survenit după ce în minutul 85, la scorul de 4-3 pentru Aurora, arbitrul a acordat oaspeților cea de-a treia lovitură de la 11 m, moment în care jucătorii gazdă au început să îl lovească cu pumnii și picioarele, chiar și după ce acesta a căzut la pământ.

Tags: